Malle møder Henry Hulsok og ballonskipper Olsen - Bent Rasmussen

Malle møder Henry Hulsok og ballonskipper Olsen

Malle møder Henry Hulsok og ballonskipper Olsen

1.0 1 5 Författare: Bent Rasmussen
Finns som e-bok.
Malle oplever altid spændende ting ude i skoven. I fjerde bog om Malle støder hun på bukken Adelsmand. Jægeren siger, at Adelsmand er en morder og en satan, og at den skal skydes. Det har Malle svært ved at forstå. Malle møder også en ballonskipper, som måske vil tage hende med op i sin store luftballon. Der er som altid, når man læser om Malle, lagt op til sjov og spænding.

Bent Rasmussen er født i Silkeborg i 1934 og har hovedsageligt skrevet romaner for børn og unge. Han har skrevet børne- og ungdomsbøger siden 1966, foruden teaterstykker og manuskripter til radio og TV. Bent Rasmussen har skrevet for flere aldersgrupper, og det er blevet til så mange, at vi ikke kan omtale alle. F.eks. er bøgerne for begynderlæsere ikke med. Sproglig fantasi har Bent Rasmussen selv til overflod. Han er noget af en ordkunstner og leverer det ene rammende ordbillede efter det andet. Sprog, opbygning og indhold er en helhed, og han kan skabe en stemning, så alle sanser tages i brug, og servere replikker, så det fyger om ørerne.
Språk: Danska Kategori: Barn Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: SAGA Egmont
Utgiven: 2019-02-26
ISBN: 9788711931400
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt