Provlyssna
Martin Eden - Jack London

Martin Eden

Martin Eden

0.0 0 5 Författare: Jack London Inläsare: Søren Elung Jensen
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Martin Eden er en ung selvlært forfatter, der kæmper for at bryde ud af den arbejderklasse, han er født i, ved at slå igennem som forfatter. Men som bogens forfatter, Jack London, selv kunne skrive under på, var det sin sag overhovedet at få et forlag til at kaste et blik på ens manuskript.

Handlingen følger på mange måder Jack Londons eget liv, men forskellene på Martin Eden og Jack Londons tilgang til livet og deres egen plads i samfundet gør bogen til et spændende psykologisk værk. Jack London var tiltrukket af socialismen, hvorimod Martin Eden tilskriver sig Nietzsches tanker om individualisme.

Jack London (1876-1916) var en meget produktiv amerikansk forfatter, som skrev hele 49 romaner og noveller. Jack Londons historier kredser for det meste om to emner: samfundskritik og vildmarken. Hans bøger er blevet oversat til flere sprog, og en af de mest kendte romaner "Ulvehunden" er desuden blevet filmatiseret.
Språk: Danska Kategori: Klassiker Översättare: Aslaug Mikkelsen

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2019-03-22
Längd: 14T 28M
ISBN: 9788726125856

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2019-11-06
ISBN: 9788726123555
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt