Provlyssna
Manden der hadede børn - Thórarinn Leifsson

Manden der hadede børn

Manden der hadede børn

3,33 3 5 Författare: Thórarinn Leifsson Inläsare: Bent Otto Hansen
Finns som ljudbok.
Børnekrimi for drenge og piger fra ca. 11 år
En seriemorder, der slår unge drenge ihjel, er løs i Reykjavik. Byen er i panik, og politiet udsender et påbud om, at børn under 16 år kun må færdes ude sammen med voksne.


Omkring samme tid flytter en mystisk lejer og hans hæslige lille hund ind i huset hos den 12-årige Sylvek og hans bedstemor. Lejeren siger, at han hader børn, og Sylvek får mistanke om, at han har forbindelse til mordene på de unge drenge og begynder at udspionere ham.


Men det hele tager hurtigt en uventet drejning og udvikler sig til en farlig affære, hvor vi blandt andet møder den skaldede kriminalassistent Blakkmann, der ikke kan tåle at se blod, en talende kat og nogle frygtindgydende, steroidpumpede væsner fra Reykjaviks underverden.


Thórarinn Leifsson er en af Islands mest originale og succesrige børnebogsforfattere, og hans humoristiske, spændende og småskøre børnebøger er oversat til flere sprog. På dansk er tidligere udkommet Fars store hemmelighed og Bedstemor Huldas bibliotek.


”Manden der hadede børn” er indlæst som lydbog af Bent Otto Hansen

i 2016 for Lytteratur hos AV Forlaget
Språk: Danska Kategori: Tonår & Nästan vuxen Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lytteratur
Utgiven: 2017-02-03
Längd: 5T 29min
ISBN: 9788771894035
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis