Provlyssna
Fald i søvn på 25 minutter - Metta Myrna

Fald i søvn på 25 minutter

Fald i søvn på 25 minutter

4,3 97 5 Författare: Metta Myrna Inläsare: Metta Myrna
Finns som ljudbok.
I denne serie får du en række guidede meditationer i forskellige længde, så du altid kan finde en, der passer til din tid og dine behov. Uanset om du har brug for at stresse af, lade op eller har svært ved at falde i søvn, så står Metta Myrna klar til at guide dig igennem en række brugbare hverdagsmeditationer.

Metta Myrna (født 1972) er stifter og indehaver af skolerne "Lige her - lige nu", "Min Fødsel" og "Kærlig Kakao". Hun har en tidligere bevæget sig i den akademiske verden som sociolog og forsker, men har siden 2006 levet af det hun brænder mest for; nemlig at undervise i yoga, meditation og andre redskaber til personlig udvikling. Metta har hele sit liv uddannet sig konstant og opsøger til stadighed nye lærere og traditioner for at lade sig inspirere. Hun er blandt andet certificeret yogalærer, reiki-master, doula, afspændingsmassør, akupunktør og cand.scient.soc.
Språk: Danska Kategori: Religion & Spiritualitet Serie: Meditationer til din dagligdag: 14 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: SAGA Egmont
Utgiven: 2019-05-29
Längd: 22min
ISBN: 9788726171396
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis