Provlyssna
Manden i vinduet - Torben Weinreich

Manden i vinduet

Manden i vinduet

0.0 0 5 Författare: Torben Weinreich Inläsare: Lars Simonsen
Finns som ljudbok.
""Kirsten," hviskede Karl, "jeg tror, der sidder en eller anden i vinduet på køkkentrappen."

"Det er vel bare én, der sidder og kikker ud."

Karl så efter. Hans øjne var ved at vænne sig til halvmørket udenfor. Og nu var han helt sikker. Det var et menneske. Det var manden i vinduet! Han sad i vindueskarmen med ryggen ud mod gården. Og han sad så langt ude, at man kunne se det meste af hans overkrop og den øverste del af hans arme."

Karl på 12 vokser op i 1950‘ernes Charlottenlund. Bogen fortæller både om, hvordan dagliglivet var for en dreng på hans alder i 1950‘ernes Danmark, men også om de skelsættende begivenheder, der fandt sted rundt om i verden i 1956, blandt andet krigen i Suez og opstanden i Ungarn.

"Manden i vinduet" er første del i Torben Weintreichs trilogi om Karl fra Lindegårdsvej 11 i Charlottenlund og hans opvækst i 1950‘erne.

Torben Weinreich (f. 1946) er en dansk forfatter og lærer. Han har skrevet en lang række børne- og ungdomsbøger og var mellem 1998 og 2004 leder af Center for Børnelitteratur Danmarks Pædagogiske Universitet i København.
Språk: Danska Kategori: Barn Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2019-07-22
Längd: 3T 4M
ISBN: 9788726110708
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt