Puk og Pim - Lisbeth Werner

Puk og Pim

Puk og Pim

3,33 3 5 Författare: Lisbeth Werner
E-bok.
Læsere af "Puk på en prik" vil vide, at Puk har fået en ny veninde, som bliver kaldt Pim, og som er noget af et problembarn. Pim er blevet elev på Egeborg Kostskole, men har lidt svært ved at falde til rette i skolens daglige liv. Puk får nok at gøre med at hjælpe den nye skolekammerat over vanskelighederne.

Som om dette ikke kunne være nok, dukker der en række alvorlige problemer op, som yderligere vanskeliggør Puk hendes ansvarsfulde hverv, og Puk og hendes kammerater skal gennem spændende oplevelser og faretruende situationer, før det lykkes dem at klare ærterne, sådan at humøret atter kan blive højt, og solen kan skinne på Puk og Pim.

Navnet Lisbeth Werner dækker over de danske forfattere Knud Meister (1913-1989) og Carlo Andersen (1905-1970). De to forfattere står bag Jan-bøgerne, som hovedsageligt er skrevet til drenge, og har sidenhen gået sammen om at skrive Puk-bøgerne, der hurtigt blev den mest populære serie af pigebøger i Danmark.

Puk-bøgerne følger den lidt forkælede københavnerpige Bente Winter, der bliver sendt på Egeborg Kostskole, fordi hendes far skal flytte til udlandet med sit arbejde. På kostskolen får Bente kælenavnet Puk, og hun kommer ud for lidt af hvert. Der er 58 bøger i Puk-serien, som er Danmarks mest populære serie af pigebøger.
Språk: Danska Kategori: Barn Serie: Puk-bøgerne: 37 Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2016-12-23
ISBN: 9788711625620
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis