Biler - Lynet McQueen på glatis Provlyssna

Biler - Lynet McQueen på glatis

Biler - Lynet McQueen på glatis

Författare:
Disney
Uppläsare:
Lars Thiesgaard
Ljudbok

Lynet McQueen er i Rusland! Han skal deltage i det berømte transkontinentale bilmesterskab, og han glæder sig helt vildt. Men der er bare et problem: Det har sneet så meget, at banen er blevet helt begravet. Heldigvis har deres vært, Vitaly Petrov, en god idé. De flytter bare løbet ind til byen! Men byen byder også på mange spændende forhindringer ... hvem kommer mon først i mål?

Spænd sikkerhedsselen og ræs med Lynet McQueen og hans venner fra Kølerkildekøbing på hæsblæsende eventyr! Kør på glatis i Ruslands gader, hjælp Bumle med at finde Påskebilen, flyv med ud på månemission og mærk suset, når McQueen og de andre racerbiler drøner forbi dig i Stempel Cup’en. KA-CHOW!!

Bliv fortryllet af DISNEYS fantastiske verden. Tag med på eventyr og oplev magien med Mickey, Minnie, Anders, Fedtmule, Aladdin, Dumbo, Lynet McQueen, Anna, Elsa, Peter Plys, Snehvide, Løvernes Garde, Woody, Buzz Lightyear, Vaiana og alle de andre fra DISNEYS skatkammer. Slå ørerne ud og læn dig tilbage – mod det uendelige univers!

Språk:
Danska
Kategori:
Barn
Översättare:
Anne Lund Gillesberg

Mer info om ljudboken

Förlag:
SAGA Egmont
Utgiven:
2019-11-20
Längd:
9min
ISBN:
9788726353419

Liknande böcker