23 Recensioner
4.26
Språk
Finska
Kategori
Fakta
Längd
17T 56min

Game of Thrones: Kaikkien on kuoltava

Författare: James Hibberd Uppläsare: Aarne Linden Ljudbok och E-bok

Sen piti olla mahdotonta. Niin kirjailija George R. R. Martin kaiken suunnitteli. Tulen ja jään laulu -kirjasarja ei millään ilveellä taipuisi filmattavaksi. Toisin kävi.

Katastrofaalisen alun jälkeen Game of Thronesista kasvoi 2010-luvun jättimenestys ja katsojien palvoma fantasiasarja. HBO:n tuottama tv-sarja on tehnyt historiaa monella saralla: se on kerännyt ruutujen ääreen ennätysyleisön, se on kahminut Emmy-palkintoja ja siitä on tullut paitsi populaarikulttuurin johtotähti myös kriitikoiden lempilapsi. Samalla Game of Thrones on luonut omalakista draamaa ja viitoittanut tietä tv-sarjojen huimalle nykysuosiolle.

Miten kaikkien aikojen menestynein tv-sarja syntyi? HBO:n tuella tehdyssä Game of Thrones -kirjassa seurataan ikonisen tv-sarjan tuotantovaiheita aina sen syntymästä loppuhuipennukseen saakka ja kuullaan merkittäviä tarinoita kulissien takaa.

Haastateltavien joukossa ovat Game of Thronesin fantasiamaailman luonut George R. R. Martin, tv-sarjan käsikirjoittajat David Benioff ja D. B. Weiss, näyttelijät Kit Haringtonista Emilia Clarkeen sekä koko tuotantotiimi.

© 2020 Into Kustannus (Ljudbok) ISBN: 9789523514119 © 2020 Into Kustannus (E-bok) ISBN: 9789523514027 Originaltitel: All Men Must Die: The Official, Uncensored Oral History of Game of Thrones Översättare: Antti Immonen

Upptäck mer av

Andra gillade också ...