1683 Recensioner
3.96
Serie
Del 3 av 4
Språk
Danska
Kategori
Deckare
Längd
10T 45min

Ingen udvej: En Oxford-krimi

Författare: Cara Hunter Uppläsare: Thomas Guldberg Madsen Ljudbok och E-bok

EN AF DE 100 BEDSTE KRIMIER SIDEN 1945 – THE SUNDAY TIMES

Kriminalinspektør Fawleys værste mareridt bliver til virkelighed, da han skal opklare en af de mest skræmmende sager i sin karriere i dette tredje selvstændige bind i Cara Hunters spændingsfyldte Oxford-serie.

Midt i juleferien bliver to børn reddet ud af et brændende hus i det nordlige Oxford. Den mindste af drengene er død, og hans storebror svæver mellem liv og død. Hvorfor var de alene hjemme? Hvor er deres mor, og hvorfor tager deres far ikke telefonen?
Da Kriminalinspektør Fawley begynder at søge efter svar, står det efterhånden klart, at branden ikke var en ulykke. Det var mord. Og morderen er stadig på fri fod ...

Ingen udvej er tredje selvstændige bind i Oxford-serien, som følger kriminalinspektør Adam Fawley og hans team hos Thames Valley Police i den på overfladen så idylliske engelske by Oxford. Bøgerne i serien indeholder alle en afsluttet historie og kan læses uafhængigt af hinanden.

”En af efterårets bedste thrillers.” SØNDAG om Skjult

© 2021 Gads Forlag (Ljudbok) ISBN: 9788712065470 © 2021 Gads Forlag (E-bok) ISBN: 9788712059875 Översättare: Brian Christensen

Upptäck mer av