3 Recensioner
4
Serie
Del 2 av 2
Språk
Danska
Kategori
Barn
Längd
2T 35min

Julemysteriet på Smögen

Författare: Anna Ihrén Uppläsare: Sara Line Møller Olsen Ljudbok och E-bok

Jagten på den forsvundne guldskat fortsætter …

Stella og John er tilbage på øen Smögen for at fejre jul med deres familier. For første gang i mange år er øen dækket af sne og is. Stella tager John med ned til havnen for at pynte bådskuret til jul, men havnen er ikke så stille, som de troede. Hvorfor efterlader nogen en sort affaldssæk bag et af bådehusene og kigger sig over skulderen for ikke at blive opdaget?

Husholdersken Hanna modtager et mystisk julebrev, som hun skjuler for familien, men Stella har set, at afsenderen har samme efternavn som Hanna. Har husholdersken nogle slægtninge, hun aldrig har fortalt om? Og hvorfor er brevet så hemmeligt?
Stella og John prøver også at finde øens gamle guldskat. Da John beder Stella om at følge ham ud på isen, tøver hun først. Men John vil bore huller i isen og teste sin magnet igen. Er isen stærk nok til magnetfiskeri? Og hvordan ville Stellas far reagere, hvis han vidste, hvad de har gang i?

STELLAS & JOHNS DETEKTIVBUREAU er en spændende serie for børn i alderen 9-12 år, fyldt med venskab og hemmeligheder. ”Julemysteriet på Smögen” er anden bog i serien.

© 2022 Word Audio Publishing International (Ljudbok) ISBN: 9788702371048 © 2022 Word Audio Publishing International (E-bok) ISBN: 9788702371055 Översättare: Lene Møller

Upptäck mer av