50% RABATT I 4 MÅNADER Ta del av erbjudandet
88 Recensioner
3.9
Serie
Del 4 av 17
Språk
Finska
Kategori
Deckare
Längd
15T 40min

Kuolema peittää jäljet

Författare: Peter James Uppläsare: Martti Ranin Ljudbok och E-bok

Juonenkuljetuksen mestari Peter James on jälleen kirjoittanut kirjan, jota on vaikea laskea käsistään.

Epäonnistunut brightonilainen liikemies Ronnie Wilson on New Yorkissa matkalla liikeneuvotteluun, jonka hän toivoo pelastavan bisneksensä. Häntä odotetaan WTC-tornin 87. kerroksessa. Paha vain, että päivä sattuu olemaan syyskuun yhdestoista 2001.

Ronnie on muutaman korttelin päässä World Trade Centeristä, kun helvetti pääsee irti. Kaaoksen keskellä Ronnie päättää kääntää tilanteen edukseen ja lavastaa kuolemansa. Jos Ronnie Wilsonia ei enää ole, valtavat velat voi muuttaa saataviksi.

Kuusi vuotta myöhemmin brightonilaisesta sadevesiviemäristä löytyy pitkälle maatunut naisen ruumis. Samaan aikaan toisaalla kaupungissa nuori nainen pakoilee henkensä edestä julmaa jäljittäjäänsä. Kun vielä Australiastakin löytyy murhattu nainen, jolla näyttää olevan yhteys samaan tapahtumavyyhteen, on rikostarkastaja Roy Gracella käsissään sotkuinen arvoitus, jonka palasia on kerättävä kokoon ympäri maailman.

Kuolema peittää jäljet on Peter Jamesin huippusuositun Roy Grace -sarjan neljäs osa.

© 2021 Minerva (Ljudbok) ISBN: 9789523755307 © 2014 Minerva (E-bok) ISBN: 9789524928311 Originaltitel: Dead Man's Footsteps Översättare: Leena Mäntylä, Jaana Mäntylä

Upptäck mer av

Andra gillade också ...