97 Recensioner
4.34
Språk
Danska
Kategori
Fakta
Längd
10T 12min

Men hvorfor?: Fortællinger fra de utro og fakta om utroskab

Författare: Maj Wismann Uppläsare: Charlotte Schultz, Jesper Platz Ljudbok och E-bok

Knap hver fjerde dansker har været utro, men indtil nu findes der forbløffende lidt viden om hvorfor. Dette er den første danske bog, der går under huden på de utro og tegner et billede af, hvad der kan forårsage utroskab.

Utroskab er ikke sort og hvidt. Det er et langt mere nuanceret billede, der folder sig ud gennem de mange, åbenhjertige fortællinger. Fortællinger om savn, lyst, skam og fortielse, men også om kærlighed og lysten til – trods alt – at blive sammen. Dette er ikke en bog, der tager de utros parti, men en bog, der viser, at utroskab er fyldt med facetter, følelser og frustrationer, både hos den utro og hos den svigtede.

Klinisk sexolog og parterapeut Maj Wismann fortæller de utros historie; hvorfor de gjorde, som de gjorde; hvordan de lever med det, opdaget eller i det skjulte. Undervejs perspektiveres og kvalificeres fortællingerne med den store viden på området, hun bl.a. har erhvervet sig ved at hjælpe hundredvis af par gennem utroskab, og hvor hun ofte er stødt på spørgsmålet ‘Men hvorfor?’

© 2020 DreamLitt Aps (Ljudbok) ISBN: 9788771717174 © 2020 DreamLitt Aps (E-bok) ISBN: 9788771716955

Upptäck mer av