Min kamp I Provlyssna

Min kamp I

Min kamp I

Författare:
Karl Ove Knausgård
Uppläsare:
Torsten Adler
Ljudbok
E-bok

I den selvbiografiske roman MIN KAMP beskriver forfatteren Karl Ove Knausgård sin kamp for at komme overens med livet, sig selv, sine litterære ambitioner og de mennesker, han har omkring sig.

I romanen fortæller forfatteren om sit forhold til sin far og faderens død. Dødsfaldet sætter gang i et stort praktisk og følelsesmæssigt oprydningsarbejde, hvor erindringer om opvæksten i en lille familie i Kristiansand i 1970erne, teenageårene og den problematiske far søn-relation blander sig med refleksioner over tilværelsens små og store tildragelser.

I MIN KAMP registreres og beskrives alt det, det indebærer at være menneske: tunge, eksistentielle overvejelser; små, pinlige fortrædeligheder; sårbarhed og smerte, og romanen skildrer mesterligt alt det, der er indeholdt i ethvert menneskeliv.

"Knausgårds roman er ren læsefryd…"
****** (seks hjerter) - Politiken

"Min kamp besidder en række helt traditionelt litterære kvaliteter i meget stor målestok: Alvor, dybde og intensitet. Ballade eller ikke, hvis man vil læse en bog, der betyder noget og vil noget, ja så er det bare at gå i gang."
- Jyllands-Posten

"En rystende god bog."
- Ekstra Bladet

Språk:
Danska
Kategori:
Romaner
Översättare:
Sara Koch

Mer info om ljudboken

Förlag:
Lindhardt og Ringhof
Utgiven:
2011-08-22
Längd:
16T 33min
ISBN:
9788711406144

Mer info om e-boken

Förlag:
Lindhardt og Ringhof
Utgiven:
2012-06-04
ISBN:
9788711408186

Liknande böcker