50% RABATT I 4 MÅNADER Ta del av erbjudandet
2 Recensioner
3
Språk
Danska
Kategori
Romaner

Orakelnat

Författare: Paul Auster E-bok

Efter et langt sygdomsforløb lider forfatteren Sidney Orr af skriveblokering. En ny notesbog sætter ham i gang med en historie, der tilsyneladende får skæbnesvanger indflydelse på hans liv.

Forfatteren Sidney Orr er langsomt ved at komme sig efter en alvorlig sygdom. Under en af sine daglige spadsereture i kvarteret, hvor han bor, går han helt tilfældigt ind i en papirvareforretning, hvor han bliver fristet til at købe en blå notesbog. Denne i sig selv banale hændelse bliver starten på en række begivenheder, som ændrer tilværelsen afgørende for Sidney Orr og de mennesker, der står ham nærmest.

Paul Austers Orakelnat er en fortælling om historien i historien, en slags "kinesisk æske-roman".

"Paul Auster har aldrig været bedre end i 'Orakel nat' ... Det er Auster på de høje nagler, og 'Orakel nat' skal - jeg mener: SKAL – læses af alle, der både vil tænke og bevæges."
- Bo Kampmann Walther i Kristeligt Dagblad

"Der er ikke én god fortælling, men hundredevis af små gode historier, anekdoter og dokumenter (f.eks. en side fra en polsk telefonbog fra 1937), der spejler og infilterer bogens overordnede kammerspil ... Man får fornemmelsen af at være vidne til et frydefuldt litterært trylleri. Men det er ikke bar underholdning. Under overfladen er det brændende alvor for Auster."
- Karsten R. S. Ifversen i Politiken

© 2014 Lindhardt og Ringhof (E-bok) ISBN: 9788711338919 Översättare: Jørgen Nielsen

Upptäck mer av

Andra gillade också ...