50 % RABATT I 4 MÅNADER Starta erbjudandet
113 Recensioner
3.94
Språk
Finska
Kategori
Spänningsromaner
Längd
10T 36min

Pimeää ainetta

Författare: Blake Crouch Uppläsare: Antti Pääkkönen Ljudbok och E-bok

Fantastisen kauhistuttava jännitysromaani epäonnistuneesta kvanttifyysikosta, joka elää rinnakkaistodellisuudessa unelmiensa elämää - kohtalokkain seurauksin.

"Oletko tyytyväinen elämääsi?" ovat viimeiset sanat, jotka kvanttifyysikko Jason Dessen kuulee, ennen kuin naamioitunut sieppaaja kolkkaa hänet. Kun Jason tulee tajuihinsa, maailma tuntuu nyrjähtäneen sijoiltaan. Enää hän ei ole nukkavieru fysiikan professori vaan juhlittu nero, joka onnistui siinä missä luuseri-Jason epäonnistui. Paitsi että pian unelma osoittautuu painajaiseksi. Seuraa kiihkeä pakomatka rinnakkaistodellisuuden syövereihin, sinne missä odottaa Jason Dessenin pahin vihollinen.

Blake Crouch on amerikkalainen trilleristi, jonka kirjat ovat myyneet yli miljoona kappaletta. Crouch tunnetaan lajityypin rajoja venyttävästä jännityksestä ja huiman koukuttavista juonista. Wayward Pines -trilogiasta on tehty tv-sarja, ja hänen muista kirjoistaan on tulossa lisää sarjoja ja elokuvia.

© 2017 Tammi (Ljudbok) ISBN: 9789513198619 © 2017 Tammi (E-bok) ISBN: 9789513194093 Originaltitel: Dark Matter Översättare: Ilkka Rekiaro

Upptäck mer av