Sirkka Provlyssna

Sirkka

Sirkka

Författare:
Anni Saastamoinen
Uppläsare:
Pirjo Heikkilä
Ljudbok
E-bok

Hulvaton romaani Depressiopäiväkirjojen kirjoittajalta! Suuri äänikirjapalkinto -voittaja kategoriassa kaunokirjallisuus.

Sirkalla on sivuhahmon nimi. Pääosilla on aina kauniit nimet, Aurora tai joku muu kaunis ja lyyrinen ja persoonallinen. Sirkka on nimenä vain Sirkka. Sirkka on töksähtävä, tyly ja arkinen. Sirkka on nimien nakkikastike. Jos Sirkka olisi eläin, Sirkka olisi mäyrä: yksinäinen ja kapeita omia polkujaan päättäväisesti ja pontevasti kulkeva sähisevä paakku mustaa ja vaaleampaa jakkupukua.

Sirkka on se huomaamaton naapuri, joka on kiinnittänyt roskiskatokseen heippalapun “ei muovipusseja biojätteisiin”. Sirkka on se työpaikan harmaa nainen, joka tekee työnsä tunnollisesti mutta jonka yksityiselämästä ette tiedä mitään. Tämän kirjan myötä tiedätte ja hurmaannutte.

Anni Saastamoinen on savolaisperäinen toimittaja, joka on hionut kirjallisen ilmaisunsa Twitterissä. Hänen ensimmäinen kirjansa Depressiopäiväkirjat nousi vaikeasta aiheesta huolimatta suureen suosioon. Sirkka on hänen ensimmäinen romaaninsa.

Språk:
Finska
Kategori:
Romaner

Mer info om ljudboken

Förlag:
Kosmos
Utgiven:
2019-10-03
Längd:
4T 4min
ISBN:
9789527144831

Mer info om e-boken

Förlag:
Kosmos
Utgiven:
2019-10-03
ISBN:
9789527144824

Liknande böcker