2210 Recensioner
4.09
Serie
Del 2 av 2
Språk
Danska
Kategori
Deckare
Längd
10T 37min

Skadedyr 2: Hittebarn

Författare: Thomas Bjerg Uppläsare: Peter Carstens Ljudbok och E-bok

Hittebarn er en medrivende krimi om et efterladt spædbarn, om en brutalt myrdet kvinde og om et 25 år gammelt nag, der stadig fylder alt. Det er også en historie om blodets bånd, familiers overlevelse, vold og ekstremisme.

Mariana arbejder med at finde og undersøge flåter i en skov i Sydsjælland, da hun finder en lille romadreng ved sin skurvogn. Der er tegn på, at spædbarnet er efterladt netop til hende, der selv er halvt roma, og Mariana knytter sig til drengen uden egentlig at ville det. Hendes beskytterinstinkt vækkes for alvor, da nogen forsøger at bortføre drengen fra et børnehjem, og drengens mor kort efter findes myrdet med et stort antal symmetriske knivstik. Mariana vil have sin ven, journalisten Martin Eriksen, til at hjælpe sig med at finde årsagen til, at barnet er efterladt netop til hende, men han har svært ved at slippe sin egen sag, jagten på en serbisk militsmand – en sag, der har kørt Martins eget familieliv i sænk. Martins ven og logerende, Mehmet, har genkendt serberen en nat i skoven som ham, der beordrede Mehmets familie henrettet i Kosovo. 25 år gammelt nag viser sig at leve i bedste velgående, og mens Martin intensiverer sin jagt på serberen, har andre et meget vågent øje på hans allernærmeste.

Hittebarn er andet bind i den stærke og vedkommende politiske krimiserie om journalisten Martin Eriksen, der ikke kan lade være med at involvere sig, selvom det koster ham næsten alt.

© 2021 Mofibo Original (Ljudbok) ISBN: 9789179917906 © 2021 Mofibo Original (E-bok) ISBN: 9789179917913 Originaltitel: Skadedyr 2

Upptäck mer av

Andra gillade också ...