1705 Recensioner
4
Serie
Del 2 av 4
Språk
Danska
Kategori
Deckare
Längd
11T 15min

Skjult: En Oxford-krimi

Författare: Cara Hunter Uppläsare: Thomas Guldberg Madsen Ljudbok och E-bok

En kvinde og et barn bliver fundet låst inde i en kælder. De er kun akkurat i live, og det er ikke muligt at identificere dem: Kvinden kan ikke snakke, og hverken hende eller drengen figurerer i politiets database over savnede personer. Den forvirrede gamle mand, som ejer huset, påstår, at han aldrig har set dem før. Hele nabolaget er i chok – hvordan kunne det ske? Kriminalinspektør Adam Fawley ved, at intet er umuligt, og at ingen er så uskyldige, som de ser ud til.

Mens politiet desperat leder efter spor, falder Fawley over et gennembrud: en forbindelse til en uopklaret sag om en savnet kvinde og hendes barn. Da han indser, at den forsvundne kvinde boede i nabohuset, tror han at have opklaret begge mysterier. Men der er noget, som ikke stemmer med den lille dreng fra kælderen. Og sandheden er hårrejsende.

Skjult er anden bog i serien om kriminalinspektør Adam Fawley og hans team fra den på overfladen så trygge by Oxford. En veldrejet kriminalroman og et hårrejsende mysterium, som tager pusten fra læseren.

© 2020 Gads Forlag (Ljudbok) ISBN: 9788712065258 © 2020 Gads Forlag (E-bok) ISBN: 9788712059851 Översättare: Brian Christensen

Upptäck mer av