59 Recensioner
3.47
Språk
Finska
Kategori
Deckare
Längd
13T 29min

Sokkopeli

Författare: Faye Kellerman Uppläsare: Anna Saksman Ljudbok och E-bok

Sokkopeli

Komisario Peter Decker työskentelee Los Angelesin poliisin henkirikososastolla. Hänen pöydälleen päätyvät aina kaikkein hätkähdyttävimmät ja sensaatiomaisimmat rikokset.

Decker saa tehtäväkseen selvittää miljardööri Guy Kaffeyn, tämän vaimon ja viiden työntekijän kylmäveristä murhaa. Yksi epäillyistä on tunnettu, laajan sosiaalisen verkoston omaava liikemies ja filantrooppi. Deckerille selviää hyvin nopeasti, että kyse on sisäpiirin työstä. Mutta motiivi on epäselvä: Onko kysymys ryöstömurhasta vai jostakin paljon monimutkaisemmasta?

Murhaajien ajojahti johdattaa Los Angelesin poliisin läpi Kalifornian aina Meksikoon asti. Kesken kaiken Decker käsittää, että hänen vaimonsa Rina Lazarus on vedetty mukaan rikoksen selvittelyyn ja on nyt hengenvaarassa. Kello tikittää vääjäämättä – Deckerin on löydettävä murhaajat ennen kuin he saavat käsiinsä Rinan.

© 2016 Storyside/HarperCollins Nordic (Ljudbok) ISBN: 9789176331347 © 2016 HarperCollins Nordic (E-bok) ISBN: 9789150754209 Översättare: Sanna Lönnfors

Upptäck mer av