Näyte
Rött uppror - Pierce Brown

Rött uppror

Rött uppror

4.29 2491 5 Kirjailija: Pierce Brown Lukija: Niklas Engdahl
Saatavilla äänikirjana.
Saatavilla e-kirjana.
Darrow tillhör de röda, en medlem av den lägsta klassen i det färgkodade samhället i framtiden. Precis om alla andra röda arbetar han i gruvorna under Mars. Övertygad om att han och hans folk gör planetens yta beboelig för kommande generationer. Det är det de sliter och offrar sina liv för, en bättre värld för sina barn.

Men Darrow och hans sort har svikits och lurats. Snart upptäcker de att Mars har varit möjligt att bo på under en lång tid. Stora städer och vackra parker finns spridda över planeten. De röda och Darrow är inget annat än slavar som tjänar en dekadent härskande klass.

Driven av hämnd och med längtan efter rättvisa offrar Darrow allt för att infiltrera det legendariska institutet, en skola för den dominerande klassen guld.

Han tvingas slåss för sitt liv och hela civilisationens framtid mot de bästa och mest brutala av samhällets framtida härskare. Han kommer att ta till alla medel för att besegra sina fiender. Även om det innebär att han måste bli en av dem för att göra det.

Pierce Brown är mångsysslaren vars debutroman gjorde honom till en internationell succé. Filmrättigheterna till Rött uppror är redan sålda.
Kieli: Ruotsi Kategoria: Fantasia & scifi Sarja: Darrow: 1 Kääntäjä: Patrik Hammarsten

Lisätietoa äänikirjasta:

Julkaisija: Norstedts
Julkaisuvuosi: 2015-02-05
Pituus: 15T 8M
ISBN: 9789113067896

Lisätietoa e-kirjasta:

Julkaisija: Norstedts
Julkaisuvuosi: 2014-12-03
ISBN: 9789113066240
Kommentit

Lue mitä, missä ja milloin haluat – täysin omilla ehdoillasi

Lue kuten haluat! Lataa rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lueskele useampaa yhtä aikaa, valitse ihastuttavia tarinoita lapsille tai kokeile kirjaa, jota et tiennyt haluavasi kuunnella. Äänikirjat ja e-kirjat antavat lukemiselle uusia ulottuvuuksia.

Kokeile ilmaiseksi 14 päivää