Svinene - Carl-Johan Vallgren

Svinene

Höfundur: Carl-Johan Vallgren
Lesari: Paul Becker
Snið: Sem hljóðbók & Sem rafbók
Prófa Storytel

Svinene

Höfundur: Carl-Johan Vallgren
Lesari: Paul Becker
Snið: Sem hljóðbók & Sem rafbók
8Klst. 5Mín
danska
4,17
Jorma Hedlund har egentlig trukket sig tilbage, det er slut med kriminalitet. Men tippet om pengetransporten er uimodståeligt. Et sidste kup, så må det være nok. Intet kan gå galt denne gang.
Danny Katz har genoptaget kontakten med gamle venner i Stockholms underverden. Hans tidligere pusher Ramón og kæresten Jenny er kommet i besiddelse af store mængder heroin, og da Ramón findes død, og Jenny er forsvundet, trækkes Katz ind i et kaos, som bare vokser. Hvordan gik det til, at Ramón pludselig fik fingre i så meget narko? Og hvem er Jenny egentlig?
Sporet fører i begyndelsen ind i Stockholms porno­branche og derefter i en retning, Katz aldrig havde forestillet sig. Kun én ting er sikker: Nogen vil forhindre ham i at finde sandheden.

SVINENE er en fritstående fortsættelse af SKYGGEDRENGEN. Den udspiller sig i Stockholms underverden, en verden som vennerne Danny, Jorma og Eva kender alt for godt.

"Spændingsmums."

Fyens Stiftstidende, 6 stjerner ★ ★ ★ ★ ★ ★

"Det er hård kost, men det er også disse psykologiske dybder, der gør hans nye krimi læseværdig."

Børsen, 4 stjerner ★ ★ ★ ★

"Ingen tvivl om, at Vallgren kan sit stof, ej heller om, at han kan skrive.

Jyllands-Posten, 4 stjerner ★ ★ ★ ★

"Man lægger bogen fra sig med stadig høj puls og en usvækket beundring for svenskernes vedvarende evne til at sætte nutid og udskud på højeffektiv spændingsformel." Weekendavisen

"Danny Katz er tilbage i en nervepirrende krimi om menneskehandel og hårde stoffer. Vallgren hører til i toppen af skandinaviske krimier."

Litteratursiden
Þýðandi: Anders Johansen
Meiri upplýsingar um hljóðbókina:
Útgefandi: Modtryk
Útgefið: 2016-06-21
ISBN: 9788771466539
Meiri upplýsingar um rafbókina
Útgefandi: Modtryk
Útgefið: 2016-06-21
ISBN: 9788771466041
8Klst. 5Mín
danska
4,17

Hafðu alltaf góða bók við höndina - hlustaðu og lestu hvar og hvenær sem er

Lestu og hlustaðu á eins margar bækur og þú vilt! Vistaðu bækurnar á tækið fyrir ferðalögin, hlustaðu til skiptis á aðrar bækur, veldu sögur fyrir börnin þín og finndu næstu uppáhalds bókina þína. Með Storytel ertu ávallt með heilt bókasafn í vasanum.

Prófaðu frítt í 14 daga