633 Umsagnir
3.6
Seríur
Hluti 1 af 4
Tungumál
sænska
Flokkur
Rómantík
Lengd
3Klst. 21Mín

Innan juldagsmorgon glimmar

Höfundur: Hanna Christenson Lesari: Hanna K. Schmitz Hljóðbók og Rafbók

I hela Ellas tjugofyraåriga liv har det varit hon och hennes pappa Artur. Men när han drabbades av Alzheimers förändrades allt och Ella har ägnat de senaste åren åt att ta hand om sin pappa hemma i lägenheten i norrländska Vinterdal.

Just som årets första snöstorm drar in händer det som inte får hända. I ett obevakat ögonblick får Artur tag på bilnycklarna och ger sig iväg i snöyran. När Ella äntligen hittar honom står hon plötsligt i skuld till en ung, och minst sagt otrevlig, godsägare. I ren desperation tvingas hon ta anställning på den dystra herrgården där all form av julstämning tycks vara strängt förbjuden. Vad har hänt den unge herr Wittenberg som gjort honom så kall och avståndstagande? Lite ljus och julefrid har väl ingen dött av ... eller?

"Innan juldagsmorgon glimmar" är den första delen i Hanna Christensons feelgood-serie "I alla sina dagar". Serien är inspirerad av klassiska berättelser, som här får möta dagens ljus i nya tappningar.

Hanna Christenson är en svensk författare och översättare från Stockholmsområdet. Hennes mål är att skriva böcker som får läsaren att somna med ett leende på läpparna.

© 2021 SAGA Egmont (Hljóðbók) ISBN: 9788728000588 © 2021 SAGA Egmont (Rafbók) ISBN: 9788728000571

Skoða meira af