Provlyssna
Mareridt i Berlin - Hans Fallada

Mareridt i Berlin

Mareridt i Berlin

3,48 23 5 Författare: Hans Fallada Uppläsare: Carsten Warming
Ljudbok.
E-bok.
APRIL 1945. KRIGEN ER OVRE. Men forfatteren dr. Doll kan ikke slippe angsten. Han forfølges af en ond drøm: Sammen med hele det tyske folk er han styrtet ned i et bombekrater, og nu ligger han uden mulighed for at kunne komme op og kigger på ruinerne, der truer med at begrave ham i aske.

Selv om dr. Doll ønsker at undslippe følelsen af kollektiv skyld, kan han ikke rette op på fortidens fejltagelser. Slet ikke i den lille by, hvor han bor sammen med sin kone Alma, og hvor han efter russernes invasion er blevet borgmester. Derfor flygter han til Berlin i håb om at kunne skabe sig en ny tilværelse i den sønderbombede by. Men flugten ender i et morfinmisbrug, og mareridtet i Berlin begynder.

MARERIDT I BERLIN er en uafrystelig roman om den fysiske og mentale ruin, Anden Verdenskrig efterlod Tyskland i, og en selvstændig forløber til Hans Falladas internationale megasucces Alene i Berlin.
Språk: Danska Kategori: Romaner Översättare: Jacob Jonia

Mer info om ljudboken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2017-09-26
Längd: 7T 35min
ISBN: 9788772001623

Mer info om e-boken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2017-09-08
ISBN: 9788771594119
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis