Prinsen på den hvide hest - Irene Pedersen

Prinsen på den hvide hest

Prinsen på den hvide hest

2.0 10 5 Författare: Irene Pedersen
Finns som e-bok.
"Er du min prinsesse?

Hans stemme var sløret og hæs. En anelse irsk. Ordene faldt over hinanden og afslørede, at han havde fordrevet tiden med andet end at sove, men de faldt med charme. Afgjort med charme, tænkte hun og lod ham beholde hånden. Det var så længe siden, nogen havde rørt ved hende sidst. Hun så på ham med fornyet opmærksomhed. Hans hånd var varm og blød, men grebet var fast og havde allerede overskredet den barriere, der adskilte fremmede.

- Måske, svarede hun. Det føles, som om jeg har sovet i hundrede år, så må jeg jo være en prinsesse."

"Prinsen på den hvide hest" af Irene Pedersen er en erotisk fortælling om et skæbnesvangert møde mellem to mennesker i Beograds Lufthavn.

"Prinsen på den hvide hest" var vinder af Alt for Damernes novellekonkurrence i 1999.

Irene Pedersen (f. 1952) er en anmelderrost dansk forfatter, der skriver romaner til både børn, unge og voksne. Hun debuterede i 1990 med børnebogen "Løvendals galej" og skriver med stor indlevelse om børn og unges problemer og hverdag. Ved siden af sit forfatterskab underviser hun i skrivekurser og har siden 1996 ledet Skriveskolen Hemingway.
Språk: Danska Kategori: Erotiskt Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2016-11-14
ISBN: 9788711633205
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis