Provlyssna
Dårlig smag - Jan Thiele

Dårlig smag

Dårlig smag

3.17 175 5 Författare: Jan Thiele Inläsare: Thomas Knuth-Winterfeldt
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Jørgen von Wowern testamenterer sin formue til alternativ aids-forskning og falder derefter ud ad et vindue. Politiet kalder det selvmord, men hans far, politidirektøren, er overbevist om, at det er mord, og hyrer den tidligere politimand, Frans Hjejle, til at opklare sagen.

Efterforskningen fører Hjejle ind i et hektisk og hemmelighedsfuldt rigmandsmiljø, og politidirektøren ender med at fyre Hjejle, da han kommer for tæt på ting, som helst skulle forblive hemmelige. Men Frants Hjejle lader sig ikke sådan stoppe.

Dette er den første bog i serien om detektiven Frants Hjejle. Bøgerne kan læses uafhængigt af hinanden.

"Dansk krimiserie i den mere hårdkogte stil (...) Tonen er tør, distanceret ironisk, og der er i det hele taget noget noir over den usentimentale serie med dens gennemgående og ikke udpræget sympativækkende persongalleri." (Lektørudtalelse, DBC)

Jan Thiele, dansk forfatter, født 1957. Har udover bøgerne i Hjejle-serien udgivet krimierne ”Mord i Rio” og ”Falddato” samt romanen ”Luftindånderne”.
Språk: Danska Kategori: Deckare Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Rosenkilde & Bahnhof
Utgiven: 2015-07-08
Längd: 4T 23M
ISBN: 9788771746679

Mer info om e-boken:

Förlag: Rosenkilde & Bahnhof
Utgiven: 2014-02-06
ISBN: 9788771286076
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt