Provlyssna
Episode 58: Fotograf, podcaster og selvstændig - Anders Høeg Nissen, podLAB

Episode 58: Fotograf, podcaster og selvstændig

Episode 58: Fotograf, podcaster og selvstændig

0.0 0 5 Författare: Anders Høeg Nissen, podLAB Inläsare: Anders Høeg Nissen, Adam Bindslev
Finns som ljudbok.
Jeg har efterhånden kendt Adam Bindslev halvandet års tid - vi har lavet teknologi-podcast hos HK med Jeppe Engell som redaktør - og jeg har altid været imponeret over, hvor meget Adam egentlig gaber over som selvstændig.

Han er fotograf, underviser, podcaster, udvikler - og det løse - og så går han aldrig af vejen for at fortælle om sine processer og give tips og gode råd.

Så en dag hvor vi havde optaget tog stk SAMDATA HK Podcast og mikrofonerne var fremme alligevel, lokkede jeg Adam til at fortælle også i en episode af work.flow.

Det betyder også, at der er en decideret røvfuld links nedenfor til (forhåbentlig) alle de dimser og tjenester, vi fik talt om i episoden.

(Siden optagelsen har Adam i øvrigt fået job hos Edutasia som e-læringsudvikler, men han fortsætter med at lave ting ved siden af).
Språk: Danska Kategori: Fakta Serie: Workflow: 58 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: work.flow
Utgiven: 2018-12-10
Längd: 1T 8M
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis