Provlyssna
Pakhusmysteriet - Jens Jørgensen

Pakhusmysteriet

Pakhusmysteriet

5.0 3 5 Författare: Jens Jørgensen Inläsare: Morten Kirkskov
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Lars er en stor dreng med tæt, kommunefarvet hår. En almindelig, kedelig lørdag morgen er han på vej rundt med de sidste morgenaviser. Det er buldrende mørkt. Pludselig hører han en tyverialarm og snart efter nogle politisirener.Et øjeblik efter passerer to biler den hæk, hvor Lars uvilkårligt har presset sig ind. Bilerne standser, og en række korte kommandoer flyver gennem luften. En enkelt sætning når Lars‘ ører: "pakhuset, om en time." så fortsætter de to biler i hver sin retning.

Lars forlader sin avisrute, og få timer senere er han sammen med sine bedste venner, Mette, Charlotte og Jørgen, indfanget i en dødsens farlig jagt på en forbryderbande, der holder til i byens havnekvarter.

Lars er en stor knægt, der sammen med sine tre bedste venner, Mette, Charlotte og Jørgen, kommer ud for lidt af hvert. Så snart vennerne får færten af et mysterium, kan de ikke lade være med at løse det. "Lars & co." henvender sig til børn og unge fra 11-årsalderen.

Jens Jørgensen (f. 1942) er politiker og forfatter. Han har været rektor for Slagelse Gymnasium samt borgmester i Slagelse mellem 1994 og 1998. Jens Jørgensen debuterede som forfatter med bogen "Stormagtsproblemer 1955-62" i 1974 og har siden udgivet en lang række bøger i forskellige genrer. Han står blandt andet bag den kontroversielle bog "H.C. Andersen – en sand myte", der fremsætter en ny teori om den store digters herkomst.
Språk: Danska Kategori: Barn Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2019-04-08
Längd: 3T 1M
ISBN: 9788726087963

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2019-01-16
ISBN: 9788726087826
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis