50% RABATT I 4 MÅNADER Ta del av erbjudandet
24 Recensioner
4.21
Språk
Danska
Kategori
Religion & Spiritualitet
Längd
7T

Alef: Coelho mest personlige bog til dato

Författare: Paulo Coelho Uppläsare: Peter Bøttger Ljudbok och E-bok

I sin mest personlige bog til dato tager Paulo Coelho os med på en bemærkelsesværdig rejse. I Alef, som repræsenterer alle tings begyndelse, vender Coelho tilbage til der, hvor han startede.

En åndelig krise får ham til at begynde på ny; han vil rejse, eksperimentere og knytte nye forbindelser til mennesker og lande.

Rejsen fører ham gennem Afrika, Europa og Asien via den transsibiriske jernbane. Undervejs møder han Hilal, en ung og meget talentfuld violinist. Sammen tager de ud på en rejse, som lærer dem om kærlighed og tilgivelse og giver dem mod til at overvinde livets uundgåelige udfordringer.

Undervejs inviterer Coelho os til at reflektere over vor egen personlige rejse: Er vi der, hvor vi ønsker at være, og gør vi det, vi har lyst til at gøre?

"Jeg tog ikke på denne rejse for at finde svaret på, hvad der manglede i mit liv, men for at blive herre i min egen verden igen. Nu har jeg igen kontakt med mig selv og den magiske verden omkring mig. Det er det, som gør livet interessant: At tro på skatte og mirakler." – Paulo Coelho

Paulo Coelho (f. 1947 i Rio de Janeiro) er en af verdens mest læste forfattere. Mest kendt er han for ALKYMISTEN, som har solgt over 65 mio. eksemplarer i mere end 156 lande og er oversat til 71 sprog. Han regnes for en af vor tids mest indflydelsesrige personer.

"En ny magisk rejse fra den altid inspirerende Paulo Coelho." – Booklist

"Coelho er en dygtig forfatter, som holder fast i læseren. Hans kendetegn, evnen til at give os mod til at tro på vore drømme, finder vi i denne historie. Det føles, som om han har fundet vejen tilbage til sine læsere." – Aamulehti, Finland

© 2018 Lytteratur (Ljudbok) ISBN: 9788771899962 © 2015 Forlaget Zara (E-bok) ISBN: 9788771161403

Upptäck mer av

Andra gillade också ...