Fodboldbossen - tæt på Superligaens sportschefer Provlyssna

Fodboldbossen - tæt på Superligaens sportschefer

Prova Storytel

Fodboldbossen - tæt på Superligaens sportschefer

Författare:
Adam Møller Gomaa
Uppläsare:
Tobias Hertz
Ljudbok
E-bok

Fodboldbossen er manden med magten. Det er ham, der skal købe og sælge spillere. Ham, der skal fyre træneren. Ja, faktisk er det ham, der har hele det sportslige ansvar, og derfor er det også ham, der skal have sin røv ristet, når klubben kommer i modvind.

I bogen her møder du forskellige sportschefer og sportsdirektører fra Superliga-klubberne, som igennem en række interviews tilsammen tegner et portræt af FODBOLDBOSSEN og giver et unikt indblik i jobbet på godt og ondt. Du kommer med til genstridige kontraktforhandlinger, til middag for nedrullede persienner med en agent, som har sine egne livvagter, og du er med, når fodboldbossen, på sin vej ud for at se på en spiller, må trykke sig mod bunden af en gammel Lada i et skummelt slumkvarter i Senegal for at slippe levende derfra.

Ole Nielsen, Randers FC:

"Jeg kan huske den aften, da Borring ringede til mig. Det var en mandag, og det var sent, så jeg var gået i seng. Han ringede og fortalte det hele. Og der var jeg nødt til at sige til ham, at det her måtte vi lige sove på. Vi sagde farvel, og så vendte jeg mig om mod min kone og sagde, det bliver en rigtig lortesag den her."

Claus Steinlein, FCM:

"På et tidspunkt i forhandlingen tyrede Martin Pusic sin kuglepen ned i bordet, og jeg tænkte, at det nærmest var lidt farligt, det vi havde gang i. For ham var det ikke så farligt, det var bare en kulturforskel."

Carsten V. Jensen, FCN:

"Man kan være passioneret i sit job, uanset hvad man har med at gøre, men her er det bare ikke nok at være passioneret."

Jens Andersson, AGF:

"Hvis man tror, at man kan have det her arbejde uden at lave fejl, så tager man fejl. Man kommer til at lave fejl, og det har jeg også gjort. Og jeg kommer til at lave flere. Man skal bare ikke lave den samme fejl flere gange."

Allan Gaarde, AaB:

"Presset er noget af det, som jeg både hader og elsker ved jobbet. Det er 100 gange større som sports-direktør end som spiller. Det ved man bare ikke som spiller."

Jesper Hansen, OB:

"Selvfølgelig påvirker det mig, når der møder 500 utilfredse fans op med bannere i Ådalen. Jeg ved også godt, at der er en Facebook-side, der hedder 'Fyr Jesper Hansen'."

Adam Møller Gomaa er journalist og sportskommentator på 6‘eren. Han er passioneret fan af fodbold – særligt af Chelsea – og udgav i 2016 bogen "Fodboldbossen", som giver et unikt indblik i det hårde liv som sportschef for en Superliga-klub.

Språk:
Danska

Mer info om ljudboken

Förlag:
Lindhardt og Ringhof
Utgiven:
2016-12-14
Längd:
4T 14min
ISBN:
9788711723357

Mer info om e-boken

Förlag:
Lindhardt og Ringhof
Utgiven:
2017-04-06
ISBN:
9788711688229

Liknande böcker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"