50% RABATT I 4 MÅNADER Ta del av erbjudandet
4 Recensioner
3.75
Serie
Del 8 av 10
Språk
Danska
Kategori
Unga vuxna

Gossip Girl 8: Intet kan holde os sammen

Författare: Cecily von Ziegesar E-bok

Juni er lige om hjørnet, og New York City er som tændt af duftlys: varm og velduftende, smuk og lysende. På denne tid af året er vores territorium – også kendt som Upper East Side – så godt som støvsuget for forældre. Vi styrer byen, mens de har travlt med polo, golf og havefester på vores gigantiske landejendomme uden for byen. Juni betyder også, at vi sidsteårselever skal sige farvel. Husk nu, at dimissionsfesten primært er for mor og far. Så hvorfor ikke bare hoppe i den flæsekjole med den enorme sløjfe, som din mor har gemt til dig, og så høste din belønning?

"Sex and the City for unge." – Teen People

"En syndig fornøjelse. Bogen virker som sladderen selv – når du først er i gang, er det meget svært at stoppe." – Publishers Weekly

Træd indenfor i Gossip Girls skandaløse verden af bagtalelse, jalousi og forræderi. En verden befolket af New Yorks lækreste mennesker, som – for det meste – viser sig at være ret almindelige under alt designertøjet.

Den amerikanske forfatter Cecily Brooke von Ziegesar (f. 1970) er bedst kendt for ungdomsbøgerne "Gossip Girl", som er blevet lavet til en tv-serie, der har vundet stor popularitet i USA såvel som Europa. Cecily von Ziegesar er født og opvokset i New York City, som er scene for "Gossip Girl"-serien.

© 2018 Lindhardt og Ringhof (E-bok) ISBN: 9788711796870 Översättare: Louise Urth Olsen

Upptäck mer av

Andra gillade också ...