32 Recensioner
3.53
Språk
Danska
Kategori
Ekonomi & Business
Längd
2T 1min

Til tiden hver gang: Få styr på dine deadlines

Författare: Tine Bendix Uppläsare: Tine Bendix Ljudbok och E-bok

At skulle overholde en deadline er noget, alle mennesker møder i deres liv. Tidsfrister er nødvendige, fordi bevidstheden om, hvornår man skal være færdig, er med til at drive en proces fremad. Når vi overskrider deadline, går det som regel ud over andre, og det kan medføre frustration, irritation og produktivitetstab. Hvordan man disponerer sin tid, er afgørende for, om man når sin deadline. Det handler TIL TIDEN. HVER GANG om.

Tine Bendix har stor erfaring som leder i mediebranchen og er nu redaktør på TV 2 Nyhederne. I denne bog beskriver hun tv-mediets professionelle tilgang til deadline, det daglige og helt ufravigelige vilkår, at man når det til tiden – hver gang. Hvilke processer går man igennem, hvordan leder man sit hold, og hvordan arbejder man systematisk frem mod deadline, mens man løbende kvalificerer produktet? Med konkrete eksempler og fortællinger fra en branche, der altid udkommer til tiden.

I bogen medvirker flere kendte studieværter, bl.a. Poul Erik Skammelsen fra TV 2 Nyhederne:

“Deadline er også en befrielse, for det gør jo, at man når et punkt, hvor man kan sige, nu er jeg færdig, jeg er nødt til at være færdig, og så slipper man det.”

© 2021 Forlaget Momenta (Ljudbok) ISBN: 9788772385174 © 2021 Forlaget Momenta (E-bok) ISBN: 9788772385549

Upptäck mer av

Andra gillade också ...