Hvordan skal jeg leve mit liv, Kierkegaard? Hljóðbrot

Hvordan skal jeg leve mit liv, Kierkegaard?

Prófa Storytel

Hvordan skal jeg leve mit liv, Kierkegaard?

Höfundur:
Anders Fogh Jensen
Lesari:
Mikkel Schou
Hljóðbók
Rafbók

Filosoffen Anders Fogh Jensen har med denne bog sat sig for at spørge sin verdensberømte fagfælle Søren Kierkegaard om, hvordan han skal leve sit liv. Og de svar han får, deler han gavmildt med læseren i en personlig, underholdende og letforståelig form. br Men er Kierkegaard nu den rette at stille netop det spørgsmål? br Ja, siger Anders Fogh Jensen; Kierkegaard er et godt bud, ikke bare fordi han tænkte bedre end de fleste, men også fordi hele hans forehavende i livet handlede om at beskrive, hvad et menneske er, og hvordan det kommer til at leve et godt liv. br

Anders Fogh Jensen (f. 1973), filosof og forfatter. Ph.d. fra Københavns Universitet, Licencié og Diplomé d’Études Approfondies fra Sorbonne. Han arbejder som selvstændig filosof med foredrag, samtaler og supervision. Anders er hyppig debattør i TV og radio med sine filosofiske vinklinger af tidens temaer. Han er desuden underviser og har undervist ved mere end 20 forskellige universitetsstudier, senest ved KU og CBS.

Tungumál:
danska
Flokkur:
Sjálfsrækt

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
Lindhardt og Ringhof
Útgefið:
2020-11-15
Lengd:
3Klst. 33Mín
ISBN:
9788726753653

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
L&R Business
Útgefið:
2013-10-22
ISBN:
9788750043843

  Svipaðar bækur

  Hitta storyn som passar just dig

  Henrik Karlsson

  "Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

  Birgitta Johansson

  "Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

  Birgitta Lindh

  "Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"