En ny jord : Ditt inre syfte Näyte

En ny jord : Ditt inre syfte

Kokeile nyt

En ny jord : Ditt inre syfte

Kirjailija:
Eckhart Tolle
Äänikirja
E-kirja

Med bästsäljaren Lev livet fullt ut! etablerade Eckhart Tolle sig som en av vår tids ledande andliga lärare. Åtta år senare kommer nu den hett efterlängtade uppföljaren. Med utgångspunkt i den tidigare boken leder författaren oss bortom våra egna liv för att visa oss hur vi kan föda fram en ny och mer kärleksfull värld. Förutsättningen är en radikal förändring i vår medvetenhet, från den nuvarande identifikationen med egot till ett helt nytt sätt att se på vilka vi är. Vi får uppleva vår innersta natur, som är något oändligt mycket större än vi någonsin kunnat föreställa oss.
Eckhart Tolle är en av vår tids mest originella och inspirerande andliga lärare. Hans enkla och samtidigt insiktsfulla budskap har hjälpt tusentals människor att finna inre frid och tillfredsställellse. Tolle bor i Vancouver i British Columbia, men reser och verkar över hela världen.

Kieli:
Ruotsi
Kategoria:
Henkinen kasvu
Alkuperäisotsikko:
A New Earth
Kääntäjä:
Eva Trägårdh

Lisätietoa äänikirjasta:

Julkaisija:
Storyside
Julkaisuvuosi:
2016-11-10
Pituus:
10T 4M
ISBN:
9789176136782

Lisätietoa e-kirjasta:

Julkaisija:
Massolit förlag
Julkaisuvuosi:
2017-05-03
ISBN:
9789187505720

Samankaltaisia kirjoja

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"