Mia & Marcus Hljóðbrot

Mia & Marcus

Prófa Storytel

Mia & Marcus

Höfundur:
Thomas Halling
Hljóðbók
Rafbók

Mia er flyttet til en anden by. Hun savner sine gamle venner og føler sig ensom. Marcus lever på kanten og gør, hvad der passer ham. Han kommer fra et hjem med misbrug og er på vej ud i kriminalitet.

Mia & Marcus fortæller historien fra to synsvinkler - først Mias historie så Marcus’ historie. De to unge lever vidt forskellige liv, men ingen af dem trives i skolen, og en dag finder de tilfældigvis sammen på en bænk. Måske har de mere tilfælles, end de tror …

Bogen er en del af Sommerfugleserien, som er en romanserie for piger mellem 9 og 14 år. Denne bog henvender sig til piger på 9-12 år og behandler temaerne ensomhed og mobning.

Tungumál:
danska
Þýðandi:
Lene Ewald Hesel

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
Carlsen
Útgefið:
2016-03-07
Lengd:
2Klst. 1Mín
ISBN:
9788711618363

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
Carlsen
Útgefið:
2014-01-15
ISBN:
9788711342695

Svipaðar bækur

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"