Resa med Charley Hljóðbrot

Resa med Charley

Prófa Storytel

Resa med Charley

Höfundur:
John Steinbeck
Hljóðbók
Rafbók

Från Maine i norr till Monterey i söder följer vi John Steinbeck på en resa genom USA med sin hund Charley. Året är 1960 och Steinbeck, som är medveten om att hans liv snart är till ända, vill se sitt älskade och hatade hemland en sista gång. Skarpsynt iakttar Steinbeck ett land i förändring, utan att ställa en enda fråga. Hans fängslande beskrivningar skiftar mellan komik och melankoli när han rör sig genom det amerikanska samhället och dess skuggsidor.

John Steinbeck (1902-1968) räknas som en av Amerikas viktigaste författare. Hans romaner är ofta breda, episka berättelser om amerikansk arbetarklass. 1962 belönades han med Nobelpriset i litteratur.

Tungumál:
sænska
Flokkur:
Ævisögur
Þýðandi:
Pelle Fritz-Crone

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
SAGA Egmont
Útgefið:
2019-02-20
Lengd:
8Klst. 40Mín
ISBN:
9788726140729

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
SAGA Egmont
Útgefið:
2019-01-28
ISBN:
9788711926840

Svipaðar bækur

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"