Samtaler om natten Hljóðbrot

Samtaler om natten

Prófa Storytel

Samtaler om natten

Höfundur:
Jane Aamund
Hljóðbók
Rafbók

Lemvig i Vestjylland. Jane Aamund er alvorligt syg. Smerter og uro holder hende vågen i de sene aften- og nattetimer og giver plads til tanker og erindringer fra et langt liv. I samtaler om natten fortæller hun om alt det, der giver mening. De morsomme anekdoter, der vækker latter, systemet, der behandler hende og dem, der tager sig af hende. Menneskene på hendes barndoms hjemegn, som er svære at komme ind på livet af, men tæt på i hjertet. Og om alt det, der var sjovt, og det der var – og er en sorg.

Samtaler om natten er en ærlig og livsbekræftende fortælling fra en af Danmarks mest folkekære forfattere.

Tungumál:
danska
Flokkur:
Ævisögur

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
People's
Útgefið:
2018-04-20
Lengd:
3Klst. 24Mín
ISBN:
9788772005218

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
People's
Útgefið:
2018-04-20
ISBN:
9788772006024

Svipaðar bækur

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"