Universet Hør utdrag

Universet

Universet

Lydbok

Hvor varm er sola? Hvorfor er det en ring rundt Saturn? Hva er et sort hull? Hvor stort er universet? Hvordan startet alt sammen og hvordan ender det? Er det liv der ute?Astrofysiker Knut Jørgen Røed Ødegaard tar deg med på en reise gjennom verdensrommet. I Universet får du en innføring i de uendelige og ufattelige sammenhengene som omslutter den lille kloden vår. Tidligere utgitt med tittelen Universet på 148 minutter.Knut Jørgen Ødegaard er astrofysiker og forsker ved Universitetet i Oslo. Han er leder for Norsk Astronomisk Selskap. I 2004 ble han prisbelønnet for sin evne til å formidle komplekse fenomener på en forståelig kreativ og underholdende måte

Språk:
Norsk

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Cappelen Damm
Utgitt:
2008-10-20
Spilletid:
2T 21M
ISBN:
9788202296575

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"