Hanne ta r affære - Britta Munk

Hanne ta r affære

Författare: Britta Munk
Format: E-bok

Hanne ta r affære

Författare: Britta Munk
Format: E-bok
Danska
Hanne er en kvik og modig pige, der efterhånden er blevet berømt for at løse mysterier og forbrydelser rundt omkring i Europa. Nu er hun tilbage til sit arbejde på sin tantes lille hotel i Frankrig, og hun har taget en beslutning. Det skal være slut med at løse forbrydelser. I stedet vil hun lære at strikke eller noget andet i den stil, men ikke flere mysterier! Det har hun lovet sin tante. Et løfte hun får svært ved at holde, da hun præsenteres for den mystiske sag om bjørnen.

Hanne-bøgerne er en sjov og spændende ungdomsserie om den unge pige Hanne og hendes rejseeventyr rundt omkring i Europa. Alle bøgerne kan læses selvstændigt.

Britta Munk er blot et af de mange pseudonymer, som den danske forfatter Bengt Janus Nielsen (1921-1988) skrev under. I dag huskes han især for sine spændende børne- og ungdomsbøger, herunder især de verdensberømte Kim-bøger. Også Hanne-bøgerne hører til hans mest kendte og læste værker.
Mer info om e-boken:
Utgiven: 2016-01-08
ISBN: 9788711499054

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis