Hljóðbrot
Familien Bruchfontaine - Keld Conradsen

Familien Bruchfontaine

Familien Bruchfontaine

3,95 123 5 Höfundur: Keld Conradsen Lesari: Peter Bøttger
Hljóðbók.
Rafbók.
Otto Bruchfontaine ankommer i sommeren 1920 til Egernsund fra Afrika. Byen er igen blevet dansk efter Genforeningen, og Otto ser rige muligheder i byens teglværker. Sammen med sin viljestærke kone, Dagmar, grundlægger han industri­familien Bruchfontaine, en magtfuld slægt, der i de næste årtier bevæger sig til tops i Danmark.
Gennem omskiftelige tider med nationale spændinger, kriser, verdenskrig og store doser menneskelig svaghed holder slægten den moralske fane højt, mens de familie­medlemmer, der træder ved siden af, bliver lempet ud i glemslen.
Ind i denne familie fødes Valdemar, yngste tvillinge­bror i den tredje generation Bruchfontaine. I begyndelsen af 1970’erne arbejder han i en af familiens virksomheder i København, men Valdemar er ikke, som Bruchfontainer er flest, og tidens løs­sluppenhed arbejder sig ind på ham.

FAMILIEN BRUCHFONTAINE er en historie om en ­familie, der ikke går på kompromis. Det er en fortælling om pligt og ære og det selvbedrag, der er nødvendigt, når familie­historien skal fortælles, og den indeholder adskillige skeletter.

Der er enestående fængslende lekture i denne slægtsroman, der sætter vor tids karrierejag på spidsen og relaterer den til individets rettigheder.
Nordjyske ★ ★ ★ ★ ★

Keld Conradsen har igen skrevet en fremragende roman. Denne gang om hvordan et økonomisk dynastis magt grundlægges. Den viser, hvad det er for et talent, det kræver, og at det kun kan lykkes ved at kombinere kynisme og evne til at fortrænge alt det, der ikke tjener de overordnede mål. Men det der især får romanen til at leve er Conradsens evne til at gøre sine personer psykologisk interessante.
Dagbladenes Bureau ★ ★ ★ ★ ★

Læs denne bog, hvis du synes, Ken Follett har fat i noget i sin trilogi om det 20. århundrede. Denne her er faktisk bedre, og den foregår på dansk jord.
Femina ★ ★ ★ ★ ★

Der er dømt solid underholdning når familiehemmeligheder, excentriske personligheder og historiske begivenheder rulles ud i Keld Conradsens nye slægtsroman.
Aarhus Stiftstidende

Som læser er man blevet forført af den karismatiske familie Bruchfontaine.
JP Aarhus

Bid mærke i dette forfatternavn, hvis du ellers elsker en godt fortalt, godt skrevet og godt komponeret historie...
Søndag

En velskrevet og spændende familiekrønike … Personskildringen er nuanceret og vedkommende og sikrer en god og helstøbt læseoplevelse.
Lektørudtalelsen
Tungumál: danska Flokkur: Saga Þýðandi:

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi: Modtryk
Útgefið: 2014-09-05
Lengd: 10Klst. 33Mín
ISBN: 9788771462302

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi: Modtryk
Útgefið: 2014-09-05
ISBN: 9788771462142
Umsagnir

Hafðu alltaf góða bók við höndina - hlustaðu og lestu hvar og hvenær sem er

Lestu og hlustaðu á eins margar bækur og þú vilt! Vistaðu bækurnar á tækið fyrir ferðalögin, hlustaðu til skiptis á aðrar bækur, veldu sögur fyrir börnin þín og finndu næstu uppáhalds bókina þína. Með Storytel ertu ávallt með heilt bókasafn í vasanum.

Prófaðu frítt í 7 daga