Fædre og sønner Hljóðbrot

Fædre og sønner

Prófa Storytel

Fædre og sønner

Höfundur:
Ivan Turgenev
Hljóðbók
Rafbók

Efter at have tilbragt sine studieår i Skt. Petersborg vender den unge adelsmand Arkadij Kirsanov hjem til sin far og onkel på deres gods. Men Arkadij kommer ikke alene. Han har taget sin mentor, Bazarov, med, og dette bliver begyndelsen på et opgør mellem generationerne. For Bazarov er nihilist og har ikke meget til overs for tsaren og de gamle traditioner. I stedet vil de to unge mennesker have oprør og rette sig frem mod moderniteten, hvilket ikke falder i god jord hos de resignerede mænd i familien.

I samarbejde med eReolen præsenterer Saga Egmont "Stærke stemmer" - en lydbogsserie af klassiske titler indlæst af de bedste stemmer. Her er det "Fædre og sønner" af Douglas Adams indlæst af skuespiller Flemming Enevold.

Tungumál:
danska
Flokkur:
Skáldsögur
Þýðandi:
Karina Windfeld-Hansen

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
Lindhardt og Ringhof
Útgefið:
2018-10-31
Lengd:
7Klst. 39Mín
ISBN:
9788726029680

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
Gyldendal
Útgefið:
2018-07-23
ISBN:
9788702265545

  Svipaðar bækur

  Hitta storyn som passar just dig

  Henrik Karlsson

  "Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

  Birgitta Johansson

  "Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

  Birgitta Lindh

  "Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"