Skilda verkligheter Hljóðbrot

Skilda verkligheter

Prófa Storytel

Skilda verkligheter

Hljóðbók
Rafbók

Detta är berättelsen om en stor kärlek mellan två unga, mycket ensamma människor. De kommer från olika världar. Han är arbetargrabb från Göteborg. Hon har vuxit upp i en akademisk högstatusfamilj. Han är naturvetare, forskare på hög nivå. Hon är en i den stora strömmen av andligt sökande människor i vår tid, alla dessa som längtar efter förankring i en värld av snabba förändringar. Han jagar fakta enligt vetenskapens principer. Hon är ovanligt intuitiv med en förmåga att se bakom hörnet. Det skrämmer honom. De grälar ofta men bandet mellan dem är starkt – det sägs ju att kärleken övervinner allt. Ändå lever de i ständig rädsla att förlora varandra. De lever i skilda verkligheter. Ändå försöker de mötas. Marianne Fredriksson, en av Sveriges få världsberömda författare med böcker som Anna, Hanna och Johanna, Simon och ekarna, Kains bok och nu senast Älskade barn, har än en gång gestaltat de stora livsfrågorna i romanform. Skilda verkligheter är en gripande kärlekshistoria som sätter fingret på en av de viktigaste frågorna i vår tid: klyftan mellan vetenskap och tro.

Tungumál:
sænska
Flokkur:
Skáldsögur

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
Storyside
Útgefið:
2021-01-28
Lengd:
10Klst. 38Mín
ISBN:
9789152113509

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
Storyside
Útgefið:
2021-01-28
ISBN:
9789152113516

Svipaðar bækur

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"