Terapeuten Hljóðbrot

Terapeuten

Prófa Storytel

Terapeuten

Höfundur:
B.A. Paris
Lesari:
Mimmi Kandler
Hljóðbók
Rafbók

Alice och Leo flyttar in i ett nyrenoverat hus på The Circle, ett grindsamhälle med exklusiva hus, det är allt som de har drömt om. Men skenet kan bedra.
När Alice lär känna sina grannar upptäcker hon en förödande, kuslig hemlighet om sitt nya hem, och hon börjar känna ett starkt band till Nina, den terapeut som bodde i huset före henne.
Alice blir besatt av att försöka pussla ihop vad som hände två år tidigare. Men ingen vill prata om det. Hennes grannar har hemligheter och inget är lika perfekt som det verkar ...
Bästsäljande författaren B A Paris återvänder till sin specialitet, fängslande psykologisk spänning, i denna starka berättelse om ett hus med en skakande hemlighet.

”Ett utsökt nät av lögner. Bered er på överraskning på överraskning medan ni läser febrilt!” – Jane Corry

”Misstankar, svek och mörka hemligheter trängs i denna spännande berättelse – gömda precis under ytan på ett till synes perfekt förortsliv” – TM Logan

”Ett mörkt familjedrama ... Paris bygger upp en kännbar mur av spänning som får en att förtvivlat vilja veta hur det ska gå” – Sunday Mirror

”Denna känsloladdade historia är ett avsteg från B A Paris tidigare thrillers och är mycket gripande” – Daily Mail

”Alices eleganta nya hem på The Circle innehåller en mardrömsaktig hemlighet i B A Paris laddade, nervkittlande nya thriller – jag slukade den på två kvällar” – Louise Candlish

B. A. Paris har skrivit de internationellt bästsäljande böckerna Bakom stängda dörrar, Sammanbrott, Ta mig tillbaka och Dilemmat. Hennes böcker har sålt över en miljon exemplar bara i England, men hon har också legat på såväl New York Times bästsäljarlista som Sunday Times, och även toppat listorna hos Amazon och iBooks. Hennes böcker har översatts till 40 språk. Hon har bott i Frankrike i många år och har nyligen flyttat hem till England med sin man.

Tungumál:
sænska
Flokkur:
Spennusögur
Titill á frummáli:
The Therapist
Þýðandi:
Ylva Spångberg

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
Jentas SE
Útgefið:
2021-07-30
Lengd:
10Klst. 12Mín
ISBN:
9788742803301

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
Jentas SE
Útgefið:
2021-07-30
ISBN:
9788742803295

Svipaðar bækur

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"