Vejen hjem

Vejen hjem

Vejen hjem

Höfundur:
Bent Abkjer Hansen
Rafbók

Efter at have udgivet min første digtsamling, Sus, vinge - Poesi fra et halvt århundrede, i 2020, fandt jeg ud af, at min poetiske åre ikke var løbet tør, og at jeg samtidig havde flere digte liggende fra de samme 50 år. Denne nye samling med titlen Vejen hjem er et kalejdoskop af vidt forskellige digte, der ikke er samlet i ensartede grupper, men er strøet ud i samlingen med sædemandens lette hånd. De indsatte fotos af nogle af mine skulpturer er heller ikke retningsgivende for de digte, der følger efter, men er blot stemningsgivende indslag.

Tungumál:
danska

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
Forlaget Mellemgaard
Útgefið:
2021-07-14
ISBN:
9788772379982

  Svipaðar bækur

  Hitta storyn som passar just dig

  Henrik Karlsson

  "Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

  Birgitta Johansson

  "Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

  Birgitta Lindh

  "Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"