11177 Umsagnir
3.95
Seríur
Hluti 1 af 3
Tungumál
sænska
Flokkur
Glæpasögur
Lengd
12Klst. 5Mín

Ögonvittnet

Höfundur: Anna Bågstam Lesari: Angela Kovács Hljóðbók og Rafbók

Ett brutalt mord har begåtts i pittoreska fiskeläget Lerviken vid Öresund. En kvinna har avrättats och fått sina ögonlock upptejpade. Mordet sker dagen efter att Harriet Vesterberg flyttat in i sin pappas hus, ett stenkast från brottsplatsen. Plötsligt är Lerviken långt från den idyll där hon tillbringade sin barndoms somrar. Harriet har precis lämnat Stockholm och en havererad kärleksrelation bakom sig för en nystart som utredare hos polisen i Landskrona. Men hon förstår snabbt att hon inte är så välkommen på stationen som hon hade önskat och att hennes idéer inte uppskattas. Hon bestämmer sig för att gå sin egen väg, men den leder in henne på ett spår som hon snart desperat ångrar att hon började följa. Kan mördaren vara någon hon känner?

Ögonvittnet är tempofylld spänning med en smart, ofullkomlig och smygrökande hjältinna i huvudrollen.

Anna Bågstam gjorde sin skönlitterära debut med ljudboksserien Stockholm Psycho 2016, som hon skrev exklusivt för Storytel Original. Ögonvittnet, Skuggspelet och Mörkermannen med civilutredaren Harriet Vesterberg i huvudrollen, utgör tillsammans deckartrilogin Morden i Lerviken, som utspelar sig vid Öresund.

Ögonvittnet är tidigare släppt som en serie med annat omslag.

© 2018 Storytel Original (Hljóðbók) ISBN: 9789180111058 © 2018 Storytel Original (Rafbók) ISBN: 9789180111065 Titill á frummáli: Ögonvittnet

Skoða meira af