Fagdidaktik i sprogfag - Hanne Leth Andersen, Susana Silvia Fernández, Dorte Fristrup, Birgit Henriksen

Fagdidaktik i sprogfag

Fagdidaktik i sprogfag

0.0 0 5 Höfundur: Hanne Leth Andersen, Susana Silvia Fernández, Dorte Fristrup, Birgit Henriksen
Sem rafbók.
Kommunikativ sprogundervisning handler om at skabe sproglig aktivitet og interaktion i undervisningen.

Den kommunikative sprogundervisning understøtter desuden elevernes refleksion over egne læringsmønstre og over sprogets rolle i forskellige sammenhænge – også uden for klasselokalet.

Denne bog giver en lettilgængelig introduktion til moderne kommunikativ sprogundervisning. Bogen behandler sproget som et fleksibelt redskab til kommunikation mellem mennesker på tværs af kulturer og giver vejledning til, hvordan den kommunikative kompetence kan styrkes. Den bygger på erfarings- og forskningsbaseret viden og hjælper sproglæreren med at udvikle sin egen praksis.

Bogen er ideel for den nye sproglærer, men giver også supplerende refleksionsmateriale til mere erfarne lærere. Den henvender sig til udskolingsniveauet i folkeskolen og alle niveauer i gymnasiet, på HF og på VUC.

Bogen indgår i serien Didaktik, der er målrettet grundskolen og ungdomsuddannelserne. Alle bøger i serien går praktisk til værks, er fyldt med øvelser og baseret på den nyeste forskning inden for området.
Tungumál: danska Flokkur: Tungumálabækur Þýðandi: Birgit Henriksen

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi: Bogforlaget Frydenlund A/S
Útgefið: 2016-02-24
ISBN: 9788771186208
Umsagnir

Hafðu alltaf góða bók við höndina - hlustaðu og lestu hvar og hvenær sem er

Lestu og hlustaðu á eins margar bækur og þú vilt! Vistaðu bækurnar á tækið fyrir ferðalögin, hlustaðu til skiptis á aðrar bækur, veldu sögur fyrir börnin þín og finndu næstu uppáhalds bókina þína. Með Storytel ertu ávallt með heilt bókasafn í vasanum.

Prófaðu frítt í 14 daga