Så gå dog fra ham! - Luna Munk

Så gå dog fra ham!

Höfundur: Luna Munk
Snið: Hljóðbók & Rafbók
Prófa Storytel

Så gå dog fra ham!

Höfundur: Luna Munk
Snið: Hljóðbók & Rafbók
2Klst. 50Mín
danska
4,05
For mange mennesker er det svært at forestille sig, hvorfor så mange kvinder bliver i voldelige forhold - nogle gange endda meget længe. Luna Munk blev kendt i det populære realityprogram "De unge mødre" og i denne hudløst ærlige beretning, fortæller den enlige mor om at miste sig selv i et forhold, hvor både psykisk og fysisk vold var hverdagskost. Det er historien om at leve som offer, men med en fighterånd, der kæmper for at holde sammen på familien selv når alt andet er ved at falde sammen.

"Så gå dog fra ham!" belyser den kompleksitet utallige kvinder i voldelige forhold oplever. Luna Munk håber, at bogen kan bidrage til en bredere forståelse af dynamikkerne i destruktive kærlighedsforhold og forklare, hvorfor de kan tage flere år at forlade.

Luna Munk (f. 1993) blev offentligt kendt som deltager i realityprogrammet "De unge mødre". Hun er mor til tre drenge og hendes anderledes tilgang til moderskabet har flere gange været genstand for offentlig debat. Hun er for nylig sprunget ud som forfatter og studerer desuden filosofi ved Århus Universitet.
Meiri upplýsingar um hljóðbókina:
Útgefandi: SAGA Egmont
Útgefið: 2019-11-20
ISBN: 9788726354324
Meiri upplýsingar um rafbókina
Útgefið: 2019-10-14
ISBN: 9788772186528
2Klst. 50Mín
danska
4,05
Flokkur: Ævisögur

Hafðu alltaf góða bók við höndina - hlustaðu og lestu hvar og hvenær sem er

Lestu og hlustaðu á eins margar bækur og þú vilt! Vistaðu bækurnar á tækið fyrir ferðalögin, hlustaðu til skiptis á aðrar bækur, veldu sögur fyrir börnin þín og finndu næstu uppáhalds bókina þína. Með Storytel ertu ávallt með heilt bókasafn í vasanum.

Prófaðu frítt í 14 daga