Hljóðbrot
Engang en sommer - Jessica Brockmole

Engang en sommer

Engang en sommer

3,25 12 5 Höfundur: Jessica Brockmole Lesari: Bolette Schrøder
Hljóðbók.
Engang en sommer af Jessica Brockmole – er en fængslende kærlighedshistorie der hylder håbets kraft under en krig, men den er også om andet venskab, der ændres til det dybeste fjendskab og had.


Et tæt venskab og en uskyldig forelskelse opstår, da Luc's franske forældre tager den 15-årige sårbare og kunstneriske Clare til sig.

Luc Crépet er vant til, at hans barmhjertige mor tager folk til sig, som har brug for ekstra kærlig pleje og omsorg, både fysisk og mentalt, på deres idylliske château i det franske landskab.

Men hans mors nyeste projekt Claire Ross, er en forældreløs 15-årig skotsk pige, der inspirerer Luc på måder, han aldrig havde troet muligt. De finder sammen i et venskab, der udvikler sig hurtigt og varmt, og de mødes bl.a. i kunsten, som de begge er dybt fascinerede og optaget af.

Men lige så pludseligt, som Claire kom ind i Luc liv, er hun væk igen, hendes bedstefar hentede hende og hans arbejde førte dem til de fjerneste egne af kloden.

Luc begynder er ude af sig selv og begynder at skrive breve til - mindet om sommeren de delte holder ham i live. Imens hun er væk raser første verdenskrig, og Luc mærker al krigens gru og rædsel på sin egen krop.


Da krigen omsider er slut, vender Luc og Claire tilbage hver især med helt nye vinkler på livet, og spørgsmålet er, om de, der begge er ændret af de mange år og vidt forskellige oplevelser, vil være i stand til at finde hinanden og generobre, hvad der gik tabt.

År senere, i kølvandet på 1. Verdenskrig, vender Clare tilbage til Frankrig for at hjælpe med at lave ansigtsproteser til sårede soldater. En af de forsigtige veteraner, der kommer til studiet virker bekendt, og som hans maske tager form under hendes fingre, hun genkender Luc. Men er denne bitre soldat er bitter den samme dreng, som engang skrev hendes længselsfulde breve fra Paris?

Om Jessica Brockmole

Jessica Brockmole er født i USA, men har tilbragt flere år i Skotland, så hun kender selv alt for godt til udfordringerne med at bevare relationer på en lang afstand. Hun bor nu i Indiana med sin mand og to børn. Hendes første roman, Letters from Skye, høstede stor anerkendelse i mange lande.

Jessica Brockmole har her skabt to uforglemmelige karakterer og viser med bogen ENGANG EN SOMMER, hvordan kærlighed og tilgivelse kan forløse os.


”Engang en sommer” er indlæst af Bolette Schrøder

i 2017 for Lytteratur hos AV Forlaget / Swann studio
Tungumál: danska Flokkur: Rómantík Þýðandi:

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi: Lytteratur
Útgefið: 2017-05-08
Lengd: 9Klst. 40Mín
ISBN: 9788771895315
Umsagnir

Hafðu alltaf góða bók við höndina - hlustaðu og lestu hvar og hvenær sem er

Lestu og hlustaðu á eins margar bækur og þú vilt! Vistaðu bækurnar á tækið fyrir ferðalögin, hlustaðu til skiptis á aðrar bækur, veldu sögur fyrir börnin þín og finndu næstu uppáhalds bókina þína. Með Storytel ertu ávallt með heilt bókasafn í vasanum.

Prófaðu frítt í 14 daga