Min hemmelighed - Jonas Forsang, Petter Stordalen

Min hemmelighed

Lesari: Dan Schlosser
Snið: Sem hljóðbók & Sem rafbók
Prófa Storytel

Min hemmelighed

Lesari: Dan Schlosser
Snið: Sem hljóðbók & Sem rafbók
6Klst. 15Mín
danska
4,32
Dette er ikke historien om, hvad jeg har gjort. Det er historien om, hvordan jeg gjorde det. Dette er en bog for alle, der ønsker at få succes. En bog om at se muligheder, hvor andre ser problemer. Om at få det bedste ud af de mennesker, man har omkring sig. Om at vinde i forhandlinger. Om at investere i dårlige tider. Om at udvise mod, når andre tøver.

Petter Stordalen er en af Skandinaviens mest succesfulde iværksættere. I denne bog afslører han, hvordan han gik fra at være jordbærsælger til at opbygge en international hotelkoncern med næsten 200 hoteller og mere end 13.000 ansatte. I bogen deler han rundhåndet ud af sine erfaringer og alle de tips og tricks, som har gjort ham til den, han er i dag – både som ægtemand, far og erhvervsleder.
Þýðandi: Svend Ranild
Meiri upplýsingar um hljóðbókina:
Útgefandi: People'sPress
Útgefið: 2017-09-05
ISBN: 9788772000909
Meiri upplýsingar um rafbókina
Útgefandi: People'sPress
Útgefið: 2017-09-06
ISBN: 9788771808933

Hafðu alltaf góða bók við höndina - hlustaðu og lestu hvar og hvenær sem er

Lestu og hlustaðu á eins margar bækur og þú vilt! Vistaðu bækurnar á tækið fyrir ferðalögin, hlustaðu til skiptis á aðrar bækur, veldu sögur fyrir börnin þín og finndu næstu uppáhalds bókina þína. Með Storytel ertu ávallt með heilt bókasafn í vasanum.

Prófaðu frítt í 14 daga