Degnens datter - A.J. Gejlager

Degnens datter

Höfundur: A.J. Gejlager
Lesari: Inger Stender
Snið: Sem hljóðbók & Sem rafbók
Prófa Storytel

Degnens datter

Höfundur: A.J. Gejlager
Lesari: Inger Stender
Snið: Sem hljóðbók & Sem rafbók
5Klst. 11Mín
danska
3,75
"Degnens datter" tager os tilbage til stændertiden, hvor vi møder den stolte bonde Troels, der kæmper for at vække bønderne til selvstændighed – en opgave, der ikke er så nem at gå til. Vi følger også degnens datter Anna, som har vakt junker Prebens kærlighed, men hendes bejler kan ikke gifte sig med hende på grund af hendes herkomst. Gennem det lille samfund og dets fremtrædende personer følger vi denne vigtige periode i danmarkshistorien, hvor bøndernes vilkår efter kamp både oppefra og nedefra endelig syntes at forbedre sig.

"Degnens datter" er fjerde og sidste del i A.J. Gejlagers serie om stavnsbåndets ophævelse og den tid, der fulgte efter.

Bogen er skrevet i og med samtidens sprog og retskrivning.

Anton Jacobsen Gejlager (1878-1955) blev født i Seest ved Kolding og flyttede sidenhen til landsbyen Stensballe ved Horsens, hvor han ernærede sig som skolelærer. Det var landsbymiljøet og de smukke bakker ved Horsens fjord, der inspirerede A.J. Gejlager til at blive forfatter, og mange af hans historiske romaner handler om landbrugsreformer, industriens fremkomst og andelsbevægelsens opståen.
Meiri upplýsingar um hljóðbókina:
Útgefið: 2018-01-15
ISBN: 9788711874523
Meiri upplýsingar um rafbókina
Útgefið: 2017-07-20
ISBN: 9788711722992
5Klst. 11Mín
danska
3,75

Hafðu alltaf góða bók við höndina - hlustaðu og lestu hvar og hvenær sem er

Lestu og hlustaðu á eins margar bækur og þú vilt! Vistaðu bækurnar á tækið fyrir ferðalögin, hlustaðu til skiptis á aðrar bækur, veldu sögur fyrir börnin þín og finndu næstu uppáhalds bókina þína. Með Storytel ertu ávallt með heilt bókasafn í vasanum.

Prófaðu frítt í 14 daga