Hljóðbrot
Britiske seriemordere - Et studie i ondskab. Episode 1 - Ian Brady og Myra Hindley - Lone Theils

Britiske seriemordere - Et studie i ondskab. Episode 1 - Ian Brady og Myra Hindley

Britiske seriemordere - Et studie i ondskab. Episode 1 - Ian Brady og Myra Hindley

4,27 1647 5 Höfundur: Lone Theils Lesari: Lone Theils
Sem hljóðbók.
Første episode om de uhyggelige britiske seriemordere handler om Hedemordene (the Mors murders). Mordene blev udført af parret Ian Brady og Myra Hindley, der sammen slog ikke mindre end fem børn ihjel. Mindst fire af deres ofre blev udsat for grov vold og misbrugt seksuelt af Ian Brady. Ofrene var mellem 10 og 17 år gamle, og tre af ofrene blev fundet begravet på heden. I første omgang blev parret kun dømt for tre mord, men de tilstod mange år senere at have begået yderligere to mord. Liget af det ene af deres ofre er aldrig fundet. Ian Brady blev erklæret sindssyg i 1985. Myra Hindley var derimod ikke sindssyg, og hun blev af pressen kaldt Storbritanniens ondeste kvinde. Hvad var det, der fik et ungt par til sammen af begå så mange grusomme mord? Og hvorfor gik der så mange år, før de blev fanget?

Journalist og krimiforfatter Lone Theils har altid været fascineret af true crime og seriemordere. Hvorfor slår folk ihjel igen og igen? Skyldes det ren ondskab? Eller er der andre faktorer på spil? Og hvordan bliver de til sidst afsløret og fanget? Lone Theils har boet og arbejdet som journalist i Storbritannien i 16 år, og i denne podcast ser hun nærmere på nogle af Storbritanniens mest notoriske mordere og prøver at forstå, hvad der skete, og hvad der gør nogle mennesker i stand til at slå ihjel igen og igen. Lone Theils lader sig tit inspirere af virkeligheden i sine krimier, men hun har gang på gang oplevet, at virkeligheden overgår selv den mest uhyggelige fiktion. Det gælder i særlig grad for de uhyggelige mord, der fortælles om i podcasten.

Lyddesign af Signe Hendel Møller.
Tungumál: danska Flokkur: Almennar bækur Seríur: Britiske seriemordere - Et studie i ondskab: 1 Þýðandi:

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi: Storytel Original
Útgefið: 2020-03-25
Lengd: 1Klst. 14Mín
ISBN: 9789179678142
Umsagnir

Hafðu alltaf góða bók við höndina - hlustaðu og lestu hvar og hvenær sem er

Lestu og hlustaðu á eins margar bækur og þú vilt! Vistaðu bækurnar á tækið fyrir ferðalögin, hlustaðu til skiptis á aðrar bækur, veldu sögur fyrir börnin þín og finndu næstu uppáhalds bókina þína. Með Storytel ertu ávallt með heilt bókasafn í vasanum.

Prófaðu frítt í 14 daga